Anasayfa » Facebook » Facebook Hesabını Tamamen Silme

Facebook Hesabını Tamamen Silme

Facebook hesabını kapatma deyince birçoğunuzun aklına Hesap dondurma işlemi geliyor olabilir. Oysa hesabınızı dondurmak, sadece geçici olarak kapatmanızı sağlar. Siz ise Facebook hesabınızı tamamen silmek mi istiyorsunuz? O zaman yapmanız gereken birkaç adım ile, Facebook hesabınızı sonsuza kadar kapatabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, ileride aynı hesabı kullanmak isterseniz, e-mail ve şifre bilgilerinizi girerek hesabınıza giriş yapamazsınız. Bu durumda da yeni bir hesap açmanız gerekir. Gelelim Facebook hesabını tamamen silme işlemine…

Facebook hesabınızı bir daha kullanmayı düşünmüyor musunuz? O zaman hesabı tamamen kapatma yoluna gidebilirsiniz. Ancak bu noktada hatırlamanız gereken bir şey var, o da bir daha o hesaba sizin ya da sizi arayanların erişemeyeceğidir. Bu işlemden önce, Facebook hesabınızdaki verilerin kopyalanması ve sizde bir yedeğinin olmasını tercih edebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızdan da biraz sonra bahsedeceğiz. Hesabınızı nasıl tamamen kapatacağınız konusundan önce, gelin isterseniz Facebook verileri nasıl kopyalanır sorusunu cevaplayalım…

Facebook

Siz veya başkası tarafından hiçbir şekilde bir erişim sağlanmasını istemiyorsanız, Facebook hesabını tamamen silme olanağından yararlanabilirsiniz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Ayarlar’ ı tıklayın. Hesap Ayarları bağlantısına tıkladıktan sonra, dilerseniz bu sayfada Facebook verilerini kopyala diyebilirsiniz. Bu işlem, bugüne kadar Facebook üzerinde yapığınız her şeyin kopyalanmasını sağlayacaktır. Açılan sayfada Hesabımı Sil butonuna tıklayarak, Facebook hesabınızı kalıcı olarak kapatabilirsiniz.

Benzer konular
Yorum Yap

Tüm makaleler DMCA korumasındadır. İzin alınmadan yazıların tamamının yada bir kısmının ve resimlerin kullanılması yasaktır. © 2012 - 2015

Yukarı Git